içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Viyana'da Bulunan Cansız Bedenlerin Ardındaki Şüphe: Şüpheli Baba Hala Kaçıyor

Viyana'nın Erdberg semtinde meydana gelen trajik olayda, Cuma sabahı bir apartmanın antresinde bir anne ve kızının cansız bedenleri bulunmuştu.

Viyana'da Bulunan Cansız Bedenlerin Ardındaki Şüphe: Şüpheli Baba Hala Kaçıyor
Haberi Sesli Dinle

WELG | Korkunç olayda 51 yaşındaki kadın ile 13 yaşındaki kızı, endişelenen bir aile üyesi tarafından bulundu ve hemen polise haber verildi.

Polis memurları olay yerine geldiğinde, acı içinde bir anne ve kızıyla karşılaştı. Acil tıp ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, kız çocuğunun boğularak öldürüldüğü belirlendi. Olayın ardından şüphelinin, mağdurun kocası veya babası olduğu düşünülüyor ve güney Steiermarklı olduğu ve kaçak olduğu bildiriliyor. Görgü tanıklarının ifadelerine dayanarak, polis şüphelinin hala kaçmaya devam ettiğini belirtiyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

@welgmedya.com

Tarih: 26-02-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum