Tecavüze uğrayan 18 yaşındaki Edanur, intihar etti
WELG- 30 Haziran'da iki kişinin tecavüzüne uğrayan Eda Nur Kaplan'ın, tecavüz eden iki kişinin serbest bırakılması haberinin ardından 7 Ağustos günü intihar ettiği öne sürüldü.
İddiaya göre, 30 Haziran’da iki kişinin tecavüzüne uğrayan Eda Nur Kaplan adlı bir kız, tecavüz faillerinin serbest bırakılması sonucu ailesine bir veda mektubu bırakarak 7 Ağustos Cumartesi günü intihar etti.
Oda arkadaşı olduğu iddia edilen bir sosyal medya kullanıcının paylaştığı bilgilere göre, Eda Nur Kaplan’a 30 Temmuz’da Ankara’da 2 erkek cinsel saldırıda bulundu. Eda Nur, bu kişileri şikayet etti ancak erkekler hakkında bir yasal işlem başlatılmadı. Her ikisi de serbest bırakıldı.
Bu arada Eda Nur'un intihardan önce annesine cep telefonuyla mesaj attığı ortaya çıktı. Eda Nur mesajında, "Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar. Kimseye bir şeyini anlatamadı. Hep içine attı. Ama o da çok birikti. Dayanamıyor artık. Hiçbir şeylerin güzel olacağına inancı kalmadı. Her gün canı acıyacağına bir gün acısın deyip gidiyorum. Hakkını helal et. Ömer'i, ablamı, Aleyna'yı Almanya'yı çok seviyorum. Unutmayın beni. Hakkımı yerde bırakmayın lütfen. Ben katlanamıyorum, dimdik duramıyorum siz durun. Neyse hepinizi çok seviyorum, iyi bakın kendinize. Ben yapamadım ama siz güzel günler için yaşayın" ifadesini kullandı.
@WELG MEDYA HABER
Bu habere tepkinizi seçin
Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.
Tarih: 09-08-2021