içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Taciz Davasında Beraat Kararı: Anne M.A. Karara İtiraz Edecek

WELG | Mahkeme, A.D. isimli sanık hakkında inandırıcı delil elde edilemediği gerekçesiyle beraat kararı verdi. Bu karara tepki gösteren çocuğun annesi M.A., dosyayı üst mahkemeye taşıyacaklarını belirtti. M.A., çocuğunun okulda yaşadıklarının okul yönetiminin büyük bir eksikliği olduğunu vurgulayarak, “Adalet bu mu? O adam elini kolunu sallayarak okulda geziyor, bu olay kapatılmaya çalışılıyor” dedi.

Taciz Davasında Beraat Kararı: Anne M.A. Karara İtiraz Edecek

Karara İtiraz

M.A., beklemediği bu karara büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını ifade ederek, olayın üzerinin örtülmeye çalışıldığını düşündüğünü dile getirdi. Öte yandan, A.D. de kendisine hakaret ettiği iddiasıyla çocuğun annesi M.A. hakkında şikâyetçi olmuştu. Mahkeme, M.A.'ya beş yıl denetimli serbestlik ve para cezası verdi. M.A. bu karara itiraz ederek, adalet mücadelesine devam edeceğini söyledi.

M.A.'nın Tepkisi

Anne M.A., “Ben bir anne olarak çocuğumu savunduğum için yargılanıyorum ve suçlu konumuna düştüm. Beş yıl denetimli serbestlik ve para cezasına çarptırıldım. Bunun üzerine çocuğuma bunu yapan insanın beraat ettiğini duydum. Bu adalet değil. Çocuklarımızın geleceğine dokunmasınlar,” diyerek karara karşı tepkisini dile getirdi.

@welgmedya.com

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 14-10-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum