Son Dakika | Gülistan Doku Soruşturmasında Çifte Operasyon
WELG | Tunceli – 2020 yılından bu yana kayıp olan üniversite öğrencisi Gülistan Doku soruşturmasında yürütülen soruşturmada yeni bir operasyon düzenlendi. Erzurum ve Tunceli Cumhuriyet başsavcılıklarının talimatıyla beş ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 15 şüpheli gözaltına alındı.
Beş İlde Eş Zamanlı Operasyon
Erzurum ve Tunceli Cumhuriyet başsavcılıklarının talimatıyla Elazığ, Malatya, Ankara, İstanbul ve Tunceli'de eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Operasyon kapsamında 3 doktor, 1 hemşire, 1 bilgi işlem görevlisi, 5 veri giriş personeli, 2 güvenlik korucusu, 1 iş insanı ve Gülistan Doku'nun cep telefonuna müdahale ettiği değerlendirilen bilişim şirketinin sahibi gözaltına alındı.
Eski Valinin Eşi de Gözaltında
Gözaltına alınanlar arasında eski Tunceli Valisi Tuncay Sonel'in eşi Handan Sonel'in de bulunduğu bildirildi.
İşlemler Sürüyor
Yetkililer, Gülistan Doku'nun kaybolmasına ilişkin soruşturmanın çok yönlü şekilde sürdüğünü belirtirken, gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
@welgmedya.com
Bu habere tepkinizi seçin
Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.
Tarih: 21-07-2026