içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Son Dakika: Bingöl'de Şiddetli deprem!

Bingöl'ün Kiğı ilçesinde saat 21.28'de merkez üssü 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan açıklamada, Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Ekiplerin mahallinde tarama çalışması devam ediyor. Ayrıntılı bilgi ayrıca verilecektir" denildi.

Son Dakika: Bingöl'de Şiddetli deprem!
Haberi Sesli Dinle

15.51 Km derinlikte meydana gelen deprem, Tunceli, Erzincan, Erzurum, Bitlis, Elazığ, Muş, Diyarbakır ve Malatya'da da hissedildi. Depremin ardından Bingöllüler sokaklara döküldü. Vatandaşlar depremin etkisiyle bir süre panik yaşadı. 

AFAD'DAN İLK AÇIKLAMA

Deprem sonrası AFAD'dan yapılan açıklamada, "Bingöl - Kiğı’da saat 21:28’de 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. An itibariyle Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Ekiplerin mahallinde tarama çalışması devam ediyor. Ayrıntılı bilgi ayrıca verilecektir" ifadeleri kullanıldı.

ART ARDA ARTÇI DEPREMLER

Kiğı'daki depremin ardından Elazığ Karakoçan ve Bingöl merkezde sırasıyla 2.6 ve 2.1 büyüklüğünde artçı şoklar meydana geldi.

GEÇEN YIL 6.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELMİŞTİ

Bölge geçen yıl 24 Ocak'ta büyük bir depremle sarsılmıştı. 20.55'te Elazığ Sivrice'de meydana gelen depremin büyüklüğü 6.5 olarak açıklanmıştı. Depremde Elâzığ, Malatya, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman ve Batman'da bazı binalar yıkılmıştı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremde 41 kişi hayatını kaybetmiş, 1607 kişi yaralanmıştı.

@welg medya haber

Tarih: 25-06-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum