içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Özkan Uğur, Bugün Son Yolculuğuna Uğurlandı

MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur 69 yaşında hayata veda etti. Uğur, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. AKM'deki törende cenazenin başında konuşan Mazhar Alanson herkesi ağlattı. 41 yıllık hayat arkadaşının ölümüyle yıkılan acılı eş Aysun Aslan'ın ise salondakilerden tek bir ricası oldu. Usta sanatçı Özkan Uğur'un cenaze namazı Taksim Camii'nde kılındı.

Özkan Uğur, Bugün Son Yolculuğuna Uğurlandı

WELG | Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan ve Üsküdar’da özel bir hastanede yoğun bakımda tedavi gören sanatçı Özkan Uğur 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetti. Özkan Uğur'un cenazesi Karacaahmet Gasilhanesi'nden alındı. Uğur'un cenazesi Atatürk Kültür Merkezi'ne (AKM) getirildi.

Bas gitarı tabutunun önüne konuldu

Program bir video gösterimiyle başladı. Usta oyuncunun tabutunun hemen önüne de yanından hiç ayırmadığı bas gitarı koyuldu. Grubun diğer üyelerinin de gitarları tabutun yanında yer aldı. Programda Mazhar Alanson ve Fuat Güner sahneye çıkarak konuşma yaptı. Uğur, AKM’de düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan namazın ardından Karacaahmet'te defnedilecek.

@welgmedya.com

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 11-07-2023

FACEBOOK YORUM
Yorum