içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

ÖBB, Graz'dan Hırvatistan’nın Split şehrine gece tren seferleri başlatıyor

ÖBB ile Slovakya demiryolları arasında yapılan iş birliği ile gece treni yelpazesini genişletiyor. Gece treni, Haziran ortasından Eylül ortasına kadar Bratislava - Viyana - Graz - Split güzergahında haftada iki kez düzenlenecek.

ÖBB, Graz'dan Hırvatistan’nın Split şehrine gece tren seferleri başlatıyor
Haberi Sesli Dinle

ÖBB, hizmet yelpazesini genişletiyor ve 18 Haziran'da Viyana ve Graz'dan Hırvatistan’ının Split şehrine yeni bir sezonluk gece treni bağlantısı başlatacak. Gelecekte yolcular, Hırvatistan’ının deniz kıyılarına bir gecede iklim dostu ve konforlu bir şekilde seyahat edebilecek ve hatta arabalarını veya motosikletlerini bagajlarında taşıyabilecekler. Yeni Gece treni, Haziran ortasından Eylül ortasına kadar Bratislava - Viyana - Graz - Split güzergahında haftada iki kez çalışacak.

Gece treni biletleri normal 29,90 Euro'dan veya yataklı vagonda kişi 69,90 Euro'dan satılacak. Biletleri artık, tickets.oebb.at adresindeki ÖBB bilet satış yerlerinde, ÖBB seyahat merkezlerindeki ÖBB uygulamasından ve +43 5 17 17 numaralı telefondan ÖBB müşteri hizmetlerinden online olarak rezerve edilirsiniz.

ÖBB Rail Tours, size tatil paketleri de sunacak

Tren tur operatörü ÖBB Rail Tours, yeni gece treni ile birlikte sizlere tatil paketleri de sunaçak. Örneğin, müşteriler koltuk rezervasyonu ve Split'in merkezindeki Porta Adriatica dairesinde bir haftalık konaklama ile Viyana - Split - Viyana tren yolculuğu içeren bir paket tur rezervasyonu yapma seçeneğine sahip olabileceksiniz.

 

Tarih: 20-03-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum