içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

KULİS

Türkiye’de yaklaşık 6 milyon mülteci olduğu hesaplanıyor. Türkiye’nin Afganistan’da Taliban ile görüşmelerinin gösterdiği de, Avrupa’nın Türkiye’yi komşu olup olmadığına bakmaksızın, mülteciler için tampon ülke konumlaması.

KULİS
Haberi Sesli Dinle

EGE VE AKDENİZ’İN YÜKSELİŞİ

WELG - Türkiye’ye mülteci akınının devamını öngören, maddi durumu müsait olan vatandaşların, Ege ve Akdeniz’de şehir merkezleri dışında arsa arayışında oldukları belirtiliyor. Gayrimenkul Uzmanı Tebernüş Kireçci Ege, Akdeniz, hatta Balıkesir’in köylerine kadar ki çizgide gayrimenkul fiyatlarının yüzde 40’ün üzerinde arttığını ve yer bulunamadığını anlatıyor.

REİS METASTAS MI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ulusa sesleniş konuşmasında uyuması, sonlara doğru yavaşlaması tartışmaları bitmeden, önceki gün kendisinin Varlık Fonu Başkanı olduğunu unutup, “Varlık Fonu Başkanı ile konuştum”, demesi ile ilgili kulisler kaynıyor!

Ankara’da iyi haber alan bir kaynağım, Saray’da idari amirlerin değiştiğini ve sadece tek bir çekimde Reis’in yürürken görüldüğüne de işaret ediyor: “Metastas olduğu konuşuluyor. Torba ile yürümesi söz konusu. Bu nedenle küçük adımları tespit edilmesin diye, kameralara ‘Yürürken çekilmeyecek’ talimatı gitti.” Kaynağıma göre, yıl bitmeden ana muhalefeti temsilen bir isim ABD’de üst düzey gizli bir görüşmeye davet edildi!

@welg medya haber

Tarih: 23-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum