içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kastamonu, Bartın ve Sinop afet bölgesi ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta selden etkilenen yerlerin " Afet Bölgesi" ilan edildiğini açıkladı.

Kastamonu, Bartın ve Sinop afet bölgesi ilan edildi

WELG- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 Ağustos'ta Batı Karadeniz bölgesinde etkili olan aşırı yağış sonucu Bartın, Kastamonu ve Sinop'ta meydana gelen sel ve su baskınları sonrası bölgeyi incelemek üzere Kastamonu'nun Bozkurt ilçesine gitti. Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun eşlik etti.

Burada kendisini dinleyen selzedelere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta selden etkilenen yerlerin " Afet Bölgesi" ilan edildiğini açıkladı.

@welg medya haber

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 13-08-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum