içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Kahreden bir haber daha: Baba-Oğul borç yüzünden yaşamlarına son verdi

Türkiye’de son zamanlarda ekonomik kriz ve borçlanmalar yüzünden tahammül seviyeleri azalıp son çareyi yaşamlarına son vermekte bitirenler arasına bir yenisi daha eklendi. Kahreden bir haber de Van’dan geldi.

Kahreden bir haber daha: Baba-Oğul borç yüzünden yaşamlarına son verdi
Haberi Sesli Dinle

Van Çağdaş Haber’de yer alan habere göre; Van’da oğlunun borçlandığı kişilerin baskı ve tehditlerine dayanamayan Fehim Abo intihar ettikten, bir gün sonra oğlu Serdar Abo’nun da intihar ettiği öğrenildi. Van’da endüstriyel mutfak malzemesi imalatı yapan 25 yaşındaki Serdar Abo piyasaya 4 Milyon TL borçlanarak yaklaşık 10 gün önce kayıplara karışmıştı. Abo’nun kayıplara karışması üzerine borçlular da babası Fehim Abo’nın (65) dükkânını ve evini basarak alacaklarını talep etti. Baba Abo’nun borçlulara oğluna ulaştığını birkaç gün içinde Van’a döneceğine yönelik bilgi ve ricalarına rağmen baskıların sürmesine dayanamadığı için, Bostaniçi TOKİ’nin yukarı tarafına giderek kendisini bir ağaca asarak yaşamına son verdi.

Babasının intiharından haberdar olan Serdar Abo’da Antalya da kaldığı otelin odasında intihar ederek yaşamına son verdi.

Tarih: 20-02-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum