içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İstanbul`da Narkokapan-8 Operasyonu: 145 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

 İstanbul`da Narkokapan-8 Operasyonu: 145 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

WELG | Türkiye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde düzenlenen "Narkokapan-8" operasyonunda 145 kilogram metamfetamin ele geçirildiğini ve bir kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

"Türkiye Yüzyılı'nda Uyuşturucuyu Küresel Felaket Olarak Görüyoruz"

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, operasyonun uyuşturucu imalatçılarına yönelik gerçekleştirildiğini ve uyuşturucuyla mücadelede kararlılık mesajı verdi. “Ülkemizi uyuşturucu için ulaşılmaz ve yasaklı bir kale haline getirmeyi hedefliyoruz” diyen Yerlikaya, uyuşturucunun küresel bir felaket olduğunu vurguladı.

Operasyonda Ele Geçirilen Maddeler

Operasyonda ele geçirilenler arasında:

  • 106 kilogram sıvı,
  • 34 kilogram kile emdirilmiş katı,
  • 5 kilogram kristal metamfetamin,
  • 7 kilogram ara kimyasal madde ve
  • 1 hassas terazi bulundu.

Yerlikaya, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığını ve operasyonu başarıyla yürüten emniyet ekiplerini tebrik etti.

Uyuşturucu ile mücadeledeki bu operasyon, Türkiye'nin uyuşturucu ticaretine karşı verdiği kararlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.

@welgmedya.com

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 20-01-2025

FACEBOOK YORUM
Yorum