içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

"İnfaz Listesi"nde Adı Geçen Gökhan Yavuzel Saldırıya Uğradı: İstesek Hepinizi Öldürürüz

Aralarında Can Dündar, Fehim Işık, Ferhat Tunç, Ahmet Nesin, Arzu Yıldız, Erk Acarer gibi isimlerin olduğu 55 kişilik "infaz listesi"nde geçen Yazar Gökhan Yavuzel dört kişinin saldırısına uğradı.

Haberi Sesli Dinle

WELG- Konuyla ilgili Yazar Gökhan Yavuzel şu mesajı paylaştı:

"Bugün dört kişinin saldırısına uğradım… Polis geldi, sonra ambulans. Karakol ifadesinden sonra evime bırakıldım. Sırtımda da hafif morluklar var. İsimlerimizi medyaya “infaz listesi”olarak hedef gösteren dalkavuklar; bunun bedelini elbet ödersiniz."

“Saldırıyı, parktaki kör bir noktada yaşadım. Önce arkadan bir yumruk geldi ve görebildiğim kadarıyla dört kişiydiler. Yere düştüğümde sırtıma vurmaya başladılar. Kendimden geçtim bir süre. Her biri küfür ediyordu, Türkçe konuşuyorlardı. ‘Sıra diğerlerine de gelecek’ gibi tehditlerde bulundular. ‘Vatansızlar, şerefsizler’ diye küfürler ve hakaretler ettiler. ‘İstesek hepinizi öldürürüz bu size az bile’ dediler. Ben yere düştüğümde şiddetli bir yumruk aldım gözüme. Sonra sol kaşıma bir yumruk aldım. O an kendimi iki elimle kafamı korudum. Ellerinde küçük bir sopa vardı.”

@WELG MEDYA HABER

Tarih: 27-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum