içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Hizbullah, İsrail Deniz Üssüne Dron Saldırısı Düzenledi

WELG | Hizbullah, İsrail'e ait Alit Deniz Üssü'ne düzenlediği dron saldırısında üsse küçük çaplı hasar verdi ve yangın çıkmasına neden oldu. İsrail ordusu, Hayfa’nın güneyindeki deniz üssüne 3 dron fırlatıldığını ve hava savunma sistemlerinin iki dronu düşürdüğünü açıkladı. Ancak, üste çıkan yangın nedeniyle kısa süreli hasar meydana geldi ve yangının kontrol altına alındığı belirtildi.

Hizbullah, İsrail Deniz Üssüne Dron Saldırısı Düzenledi

Kanlı Çatışmalar Devam Ediyor

İsrail ve Hizbullah arasında, 2006 yılından bu yana yaşanan en şiddetli çatışmalar sürerken, bu saldırı İsrail’in kuzeyinde tansiyonu daha da yükseltti. Hizbullah, saldırıyı Hayfa yakınlarındaki Alit Üssü'nde bulunan Özel Deniz Görev Gücü karargahını hedef alarak gerçekleştirdi.

İsrail Ordusundan Açıklama

İsrail ordusu, saldırının ardından yaptığı açıklamada, saldırı sonucunda üste küçük çaplı bir yangın çıktığını ve kısa sürede kontrol altına alındığını belirtti. Üstte meydana gelen hasarın sınırlı olduğu ifade edildi.

@welgmedya.com

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 25-09-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum