içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan Antep’te coşku ile karşılandı

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Antep’te Vatan Mahallesi esnafını ziyaret ederek, yaşadıkları sorunları dinledi.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan Antep’te coşku ile karşılandı

 WELG - Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “Savunma Kampanyası” kapsamında Antep’in Şahinbey ilçesine bağlı Vatan Mahallesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, HDP milletvekilleri Mahmut Toğrul, Ayşe Sürücü ve Ömer Öcalan’ın eşlik ettiği Buldan, mahallede çok sayıda partili tarafından karşılandı. Buldan ve beraberindekiler, “HDP halktır, halk burada” ve “Jin, jiyan, azadî” sloganları ve alkışlarla tek tek esnafı ziyaret etti. Esnaflar ve çarşı sakinleri, Buldan’ın ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, sık sık fotoğraf çektirdi.

BULDAN: SEÇİMDE GİDİYORLAR

Ziyarette ekonomik krizden dert yanan bir esnaf, kiralarını ödeyemeyecek hale geldiklerini ve geçinemediklerini ifade etti. Esnaf, sorunlarına çözüm bulunmasını istedi. HDP’li Buldan, bunun üzerine AKP-MHP ittifakına işaret ederek, “Artık son günlerini yaşıyorlar, seçimde gidiyorlar” dedi.  

Bir başka esnaf ise, AKP’nin bütçe görüşmelerinde dahi HDP’yi hedef alarak “pisliklerini” kapatmak istediğini belirtti. Esnaf, “HDP’yi Meclis’te kullandırtmayın” dedi. Buldan ise, “Hep birlikte kazanacağız, kaygınız olmasın” diye cevap verdi.

Coşkunun hakim olduğu ziyaret, “Bijî berxwedana HDP’ê (Yaşasın HDP direnişi)” sloganıyla son buldu.

@welg medya haber

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 13-07-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum