içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Graz’da yürek parçalayan olay: 11 yaşındaki çocuk 3 gün dışarda yattı

Avusturya Graz’da yaşanan olay yürekleri Parçaladı. On bir yaşındaki bir çocuk, Graz'da açık havada beton bir zemin üzerinde soğukta üç gün iki gece yaşadı.

Graz’da yürek parçalayan olay: 11 yaşındaki çocuk 3 gün dışarda yattı
Haberi Sesli Dinle

Olayın Polis, yansıması sonucu olaya müdahale eden polis aileden çocuğu alarak gençlik dairesine teslim etti, ancak gençlik dairesi olaydan kısa bir süre sonra küçük çocuğu aileye geri verdi.

“Krone” ye olayı göz yaşları içinde anlatan bir Graz sakini, Çocuğun günlerdir dışarıda uyuduğunu söyledi. Başka bir komşu, aile dramını doğruladıktan sonra el feneri ile avluda on bir yaşındaki Tina’ın çalıların arasında uyuduğu yatağını gösterdi yatağın üzerinde, en sevdiği çizgi film karakterlerinin bulunduğu yastık ve sevimli oyuncaklarını duruyordu.

Şaşkın komşu, "Eşim ve ben onu eve götürdük, çay yaptık ve polisi aradık" dedi. Kadının (yedi, dört ve bir yaşında), Üç çocuğu daha var. Anne ise yetkililere kızının dışarıda uyuduğunu bildiğini, bunun kızın istediğini söyledi.

Olay yerindeki ayrıntılar da şok edici: dışarda kalan kız hayatını dışarda soğukta yaşaya bilecek şekilde düzenlemiş, suyla dolu plastik şişeler, giysileri çöp torbaları ve okul belgeleri bunu gösteriyor. "Anlatılanlara göre orada elini yüzünü yıkadı, dişlerini fırçaladı ve oradan okula gidiyordu" durum bunu gösteriyor.

İnanılmaz olan şey işe gençlik dairesinin çocuğunu bilerek dışarıda bırakan bu aileye geri vermesi.

 

Tarih: 17-11-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum