içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Franz Peter Pergler: Griesplatz’ı cazibe merkezi haline getirmek bizim elimizde

Gries Wirtschaft derneği başkanı Franz Peter Pergler, Griesplatz’ı cazibe merkezi haline getirmek bizim elimizdedir diyor.

Franz Peter Pergler: Griesplatz’ı cazibe merkezi haline getirmek bizim elimizde
Haberi Sesli Dinle

Gries Wirtschaft derneği başkanı Franz Peter pergler temel sorunlarından birinin bölgenin uzun süre kötü olarak anılması olduğunu belirterek aslında Graz’ın merkezi bölgesi olan  "Griesplatz’ın" çok dilli çok dinli dünyanın birçok bölgesinden gelmiş halkların ortak yaşam bölgesi olduğunu belirtti.

Pergler Griesplatz’ta yaşayan bölge sakinleri ve esnafla el ele vererek sorunları çözülmesi için gerekli adımları attıklarını belirtti. Gries Wirtschaft derneği başkanı Franz Peter pergler, "Griesplatz’ın" tüm sorunlarının çözümümün tek yollu ortak hareket etmek olduğunu belirterek biz bu derneği bu yüzden kurduk amma sizlerin yardımı ve desteğine ihtiyacımız var dedi.

"ESNAFIMIZIN DAHA ÇOK KAZANMASINI İSTİYORUZ"

Bölgede belli dönemler içinde esnaflar olarak dışa verilen göçlerin durması hatta göç edenlerin geri dönmesi için bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan, Başkan Pergler bunun Griesplatz’ın alt yapı çalışması tramvay yolunun tekrar gelmesi bölgede çeşitli kültürel etkinliklerin yapılması için özellikle özendirilmesi için çeşitli projeler hayata geçirdik ve geçirmeye devam edeceğiz dedi.

Bunun için hepimizin elimizi tasın altına koymamız gerektiğini belirterek, gelin hep birlikte özlenen  Griesplatz’ı geri getirelim. Hep birlikte çalışalım, bölgemiz için üretelim’ diye konuştu.

 

Tarih: 21-11-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum