içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Fahrettin Altun: Kaybolan tek 1 kuruşumuz dahi yok!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun "128 milyar dolar" açıklamasını alıntılayarak, "Kaybolan tek 1 kuruşumuz dahi yok"dedi.

Fahrettin Altun: Kaybolan tek 1 kuruşumuz dahi yok!

Altun konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "128 milyar dolar kayıp' iftirasına karşı ısrarla hakikati söylemeye devam edeceğiz. Kaybolan tek bir kuruşumuz dahi yok. Tüm işlemler ve rakamlar şeffaf bir şekilde ortadadır. Türkiye, tüm yalan ve iftira kampanyalarına rağmen istikrarla büyüyecek!" ifadesini kullandı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, 128 milyar dolar tutarındaki rezervin akıbetine ilişkin iddialara, "Herhangi bir kesime, banka veya firmaya ayrıcalıklı döviz işlemi gerçekleştirilmesi söz konusu değil" açıklamasını yapmıştı.

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 16-04-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum