içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Erdoğan ve Fahretin Koca hakkında suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fahrettin Koca hakkında salgına dair vaka ve vefat verilerini gizleyerek, görevi kötüye kullandıkları iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Erdoğan ve Fahretin Koca hakkında suç duyurusu

Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Sekreter Yardımcısı Av. Tacettin Çolak ve Avukat Fettah Ayhan Erkan'ın Çağlayan Adliyesi'ne yaptıkları suç duyurusunda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Koca ve 81 ilin valisinin '1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'na aykırı hakaret ederek görevi kötüye kullanma' suçunu işledikleri öne sürüldü.

HKP avukatları tarafından Başsavcılığa verilen dilekçede, “Covid-19 salgını nedeniyle ülkemizde ilk vaka görüldüğü günden bugüne vaka sayısı, vaka sayılarındaki artışa oranla vefat sayısı da hızla artmaktadır. Gelinen süreçte ise salgının artık kontrolden çıktığı, vaka ve vefat sayısının resmi açıklamalardan çok daha fazla olduğu namuslu bilim insanları ve sağlık çalışanlarımız tarafından dillendirilmekte, hatta bizzat tarafımızca görülmektedir” denildi.

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 30-11-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum