içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP’li İl Başkanı: 5’li çete milyonlarca memurumuzdan daha mı büyüktür?

CHP Urfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, 3600 ek gösterge ile ilgili açıklamasında, “Yıllardır 3600 ek gösterge hakkını bekleyen memurlarımız için soruyoruz, 5’li çete milyonlarca memurumuzdan daha mı büyüktür?” diye sordu.

CHP’li İl Başkanı: 5’li çete milyonlarca memurumuzdan daha mı büyüktür?

WELG- 3600 ek gösterge ile ilgili tartışmalar devam ederken, Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) tarafından CHP İl Başkanlığı önünde konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Toplanan partililer adına açıklama yapan CHP Urfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, verilen sözlerin tutulmadığını öne sürdü.

3600 ek göstergenin seçim malzemesi olarak kullanıldığını öne süren Cidir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Türkiye’nin her yerinde, iktidar tarafından 24 Haziran seçimleri öncesinde söz verilen ancak bugüne kadar hiçbir bir adım atılmayan bir vaadi, bir sözü, gerçekleştirilmeyen bir müjdeyi dile getirmek için toplandık. Bugün ülkenin her yerinde 3600 ek gösterge hakkı için yıllardır bekleyen, milyonlarca memurumuzun sesi olmak için buradayız”

@welg medya haber

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 01-10-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum