Bakan Koca istifa mı ediyor?
Geçtiğimiz günlerde Emin Saraç'ın cenazesinde sosyal mesafe hiçe sayılmıştı. Cenazeye Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılmıştı. Gelen eleştiriler sonrası Koca, özür dilemişti. Bunun özrün ardından Ankara'da, Fahrettin Koca'nın istifa edeceği konuşuluyor.
Medyafaresi'nin haberine göre; aşırı kalabalık AKP Kongreleri sırasında sesi çıkmayan, ancak bu durumdan rahatsızlığı bilinen Bakan Koca, Emin Saraç'ın cenazesinde sosyal mesafe kurallarına uyulmadığına ilişkin eleştirilere özür dileyerek karşılık vermişti.
Bu özür nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki önemli bir kişinin Bakan Koca'ya "Cumhurbaşkanımızın bulunduğu yerde özür dilemek uygun kaçmadı" diye sitem ettiği öğrenildi.
Fahrettin Koca'nın bu kişiye, "Zaten istifamı gönderiyorum" dediği öne sürüldü.
Öte yandan Koca'nın yerine de Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Cevdet Erdöl'ün getirileceği konuşuluyor.
Bu habere tepkinizi seçin
Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.
Tarih: 27-02-2021