içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Baharın gelişiyle Graz'da yol ve kanal çalışmaları başladı

Bugün itibariyle, Graz'daki frezeleme ve asfaltlama çalışmaları nedeniyle altı yeni şantiyede iş başı yapıldı. Leechgasse'de, Grabenstrasse, Kärtner Strasse ve Schönau Gürtel'de yeni çalışmalar nedeniyle bazı şeritlerde daralmaya gidilecek.

Baharın gelişiyle Graz'da yol ve kanal çalışmaları başladı
Haberi Sesli Dinle

29 Mart Pazartesi itibariyle, Graz'da altı yeni çalışma başladı.

Sonnenfelsplatz'dan Merangasse'ye kadar olan kısım, geçen yılki kazıların ardından frezeleme ve asfaltlama çalışmaları için yaklaşık olarak tamamen kapatıldı. Yarın akşama kadar, bireysel trafik Schuberstrasse ve Geidorf istikametine yönlendirildi.

Grabenstrasse'de Nordspange ile Hochsteingasse arasındaki bölgede kanalizasyon bağlantısı kazıları yapılıyor. 2 Nisan'a kadar, şeritlerin her iki yönde de sabah 9'dan akşam 3'e kadar birleştirilecek.

Kärtner Strasse'de de çalışma nedeniyle şerit değişiklikleri yalıldı.. Straßganger Straße'den Hans-Hegenbarth-Alle'ye kadar olan bölgede, frezeleme ve asfaltlama işleri Energie Graz Fernwärme tarafından yürütülecek. Bununla birlikte, her sürüş yönünde bir şerit açık olacak. İnşaat çalışması  2 Nisan'da bitiyor.

Neuholdaugasse'ye giden Bertha von Suttner Köprüsü bölgesindeki Schönau yolunda da frezeleme ve asfaltlama çalışmaları yapılacak. Schönau istikametindeki girişi 2 Nisan'a kadar kapalı kalacak.

Stattegger Straße'de Weinitzenstraße ve St.-Veiter-Straße'nin kesişme noktasından 2 Nisan'a kadar güney yönünde de bir kapanma olacak. Bir önceki yıl yapılan kazılardan sonra Energie Graz tarafından asfaltlama çalışmasıyla inşa edilen şantiyeyi Radegunder Strasse veya Andritzer Reichsstrasse üzerinden devem edebilirsiniz.

Geçiş alanı Kärntner Straße | Straßganger Strasse | Weiberfelderweg gece saat 9'dan akşam 5'e kadar çalışma devam edecek. 2 Nisan'a kadar şerit değişikliği olacak. Ancak her yönde bir şerit açık kalacak.

 

Tarih: 29-03-2021

FACEBOOK YORUM
Yorum