AKP’li belediyenin işini yaşlı adam yapıyor!_VİDEO
Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Devteşti Mahallesi 9666. sokağa geçtiğimiz haftalarda AKP’li Haliliye belediyesi parke taşı çalışması yaparak bir daha da o sokağa hiç uğramadı.
Parke taşı döşemesi çalışmasından sonra kumların döküldüğü sokakta tozdan kapı, camlarını açmaya çekinen mahalleli sokaklarının sulanması için belediyeyi aramalarına rağmen muhatap bulamadıklarından yakınırken aynı sokak üzerinde belediyenin sulaması gereken kumu ve toplaması gereken çöplerin 80 yaşlarında ki yaşlı bir adam tarafından toplanması adeta bu utanç belediyeye yeter dedirtti.
Konuyla ilgili belediyeye arayan ancak karşılarında muhatap bulamayan sokak sakinleri de duruma isyan ederek; “Belediye sokağımıza parke taşları döşedi diye sevinirken şimdi de bu parke taşlarının üstüne döktükleri kum yüzünden bu sıcaklarda kapı ve camlarımızı açamıyoruz. Açtığımız gibi bu kumlar rüzgârla birlikte evimizin içine girip toz toprak oluşturuyor. Belediyecilik bir işi yapıp o işi yarım bırakmak değildir” diye konuştular.
WELG MEDYA HABER
Bu habere tepkinizi seçin
Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.
Tarih: 29-04-2021