içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

AKP’den TİP’li Ahmet Şık'a 100 bin TL'lik dava

AKP’nin avukatları Muammer Cemaloğlu ve Burhanettin Sevencan, asliye hukuk mahkemesine başvurarak Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık’a 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı.

AKP’den TİP’li Ahmet Şık'a 100 bin TL'lik dava

WELG - Dilekçede, Şık’ın dijital ortamda yayın yapan bir kanaldaki açıklamalarında, “AKP hakkında katlanılması mümkün olmayan suç isnadı ve iftiraların yer aldığı”, “AKP’nin kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu” iddia edildi.

Partinin siyasi pozisyonu ve toplumdaki konumu gereği manevi değerlerinin açıkça zarar gördüğü kaydedilen dilekçede, bu kapsamda partinin kişilik hakları ve saygınlığına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle davalı Ahmet Şık’ın 100 bin lira manevi tazminata mahkûm edilmesi talep edildi.

@welgmedya.com

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 31-08-2022

FACEBOOK YORUM
Yorum