içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

Ak Partili isim koronavirüsten hayatını kaybetti

Manisa'nın Kırkağaç ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Avukat Mehmet Candan, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Ak Partili isim koronavirüsten hayatını kaybetti

15 gün önce koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve karantinaya alındığı Ege Üniversitesi Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde yatan Ak Partili Mehmet Candan'ın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurun Ak Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Geçtiğimiz hafta COVID-19 teşhisi ile hastanede tedaviye alınan, AK Parti Kırkağaç eski İlçe Başkanımız ve Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Mehmet Candan ağabeyimiz hakkın rahmetine kavuşmuştur. Merhuma Rabbimden rahmet sevenleri ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” mesajını paylaştı.

Okuyucu Tepkileri

Bu habere tepkinizi seçin

0 tepki

Bir emojiye dokunarak tepkinizi paylaşabilirsiniz.

Tarih: 13-09-2020

FACEBOOK YORUM
Yorum