içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

CHP Lideri Özgür Özel, Sinan Ateş'in Ailesini Ağırladı: "Sis Perdesi Kalkana Kadar Yanlarındayız"

ANKARA – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve kızları Bengisu ile Banuçiçek'i parti genel merkezinde ağırladı. Özel, suikastın üzerindeki sis perdesi kalkana kadar ailenin ve çocuklarının yanında olacaklarını belirtti.

CHP Lideri Özgür Özel, Sinan Ateş'in Ailesini Ağırladı:
Haberi Sesli Dinle

WELG | Özel, Ayşe Ateş ve kızları ile çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya platformu X hesabında paylaşarak, "Ankara'nın ortasında öldürülen ve cinayeti aydınlatılmayan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in değerli eşi Ayşe Ateş ile kızları Bengisu ve Banuçiçek'i Genel Merkezimiz'de ağırladık. Bu suikastın üzerindeki sis perdesi kalkana kadar ailenin yanında olmaya ve evlatlarının yanında olmaya devam edeceğiz," dedi.

Sinan Ateş'in Suikastı

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Ankara'da silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Bu olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırmış ve cinayetin aydınlatılması yönünde çağrılar yapılmıştı. Ancak, cinayetin failleri henüz bulunamadı ve olayın üzerindeki sis perdesi henüz kalkmış değil.

CHP'nin Desteği

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Ayşe Ateş ve kızlarını parti genel merkezinde ağırlaması, CHP'nin bu konudaki duyarlılığını ve ailenin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Özel, ailenin yaşadığı bu zor süreçte yanlarında olacaklarını ve adaletin sağlanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Sinan Ateş'in suikastı, Türkiye'nin gündeminde önemli bir yer tutmaya devam ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bu konudaki kararlı tutumu ve ailenin yanında olduğunu vurgulaması, adaletin yerini bulması için atılan önemli bir adım olarak görülüyor. Olayın aydınlatılması ve faillerin bulunması yönünde yapılan bu çağrılar, kamuoyunun bu konudaki duyarlılığını artırmayı hedefliyor.

@welgmedya.com

Tarih: 11-06-2024

FACEBOOK YORUM
Yorum